Vestvendte eneboliger i rekke

Styri, Eidsvoll - Familievennlig

 

Beliggenhet

På Styri i Eidsvoll kommer nå fem nye boliger med vestvendt beliggenhet og utsikt mot Mistberget! På Styri bor du tilbaketrukket og landlig, men likevel sentralt med kort vei til Eidsvoll sentrum. Sundet er en perle helt i vannkanten av Vorma. I Eidsvoll sentrum finner du barnehager, skoler, handelssentrum, båthavn og togstasjon. Med tog fra Eidsvoll Stasjon er du på Oslo Lufthavn på 9 minutter og på Oslo S på 34 minutter.

 

Beskrivelse

Familievennlige boliger på 116 m2 med romslig og innholdsrik planløsning over to fulle etasjer. Stilrent og moderne kjøkken leveres ferdig montert med åpen løsning mot stue, store vindusflater og skyvedør ut til terrasse og hage.

Innvendige overflater leveres med lyse panelplater og parkett på gulv. Flislagt bad, samt flislagt gulv i entré og på vaskerom. Praktisk plassering av vaskerom i tilknyting til entré. Boligen leveres med balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Utvendig liggende kledning, grunnet og beiset ett strøk og markterrasse i henhold til plantegning.

Skap din drømmebolig!

Som kjøper har du mulighet til å gjøre tilvalg. Du kan være med på innvendig materialvalg på kjøkken, flis, gulv, vegger, tak, sanitær og el-leveranse.

Hovedplan inneholder:
Vindfang, vaskerom, WC, kjøkken og stue. Garasje med sportsbod.

2. etg inneholder:
Tre soverom, gang, bod og bad.

Bygges iht. TEK17.

 

Området

Eiendommen ligger i naturskjønne og trygge omgivelser.
Nærmeste barnehage ligger i overkant av 1 km fra eiendommen og til Eidsvoll Sentrum er det 3 km.
I Eidsvoll sentrum finner du barnehager, skoler, butikker, handelssentrum, restauranter og kafeer, treningssenter, svømmehall, bibliotek, kino, båthavn og togstasjon. Alt du trenger i hverdagen!

Eidsvoll togstasjon er en sentral forgreningstasjon med flere togavganger i timen til Oslo Lufthavn og Oslo. Tog til Hamar og Lillehammer går en gang i timen.

I sommerhalvåret går verdens eldste operative hjuldamper, Skiblander, fra bryggen ved Eidsvoll stasjon.

Til Jessheim, med Øvre Romerikes største kjøpesenter, er kun en 30 minutters biltur unna.

 

Fremdrift

UTSOLGT!

Forventet tømrerstart er høsten 2019 og første boenhet ferdigstilles høst 2020. Påfølgende boenheter ferdigstilles fortløpende, ferdigstillelsesdato settes ved kontraktinngåelse.

  • Bolig 293-1 SOLGT
  • Bolig 293-2 SOLGT
  • Bolig 294-1 SOLGT
  • Bolig 294-2 SOLGT
  • Bolig 304 SOLGT

 

 

 

Meld interesse

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.