1. Hjem
  2. Leverandører
  3. Natre
  4. Oppgrader boligen og få lavere strømregninger

Oppgrader boligen og få lavere strømregninger

Å skifte ut gamle vinduer kan ha mange fordeler – slik som bedre isolasjon, strømbesparelser og en bolig med et mer moderne utseende.

Natre vinduer

Foto: Natre

Bedre isolasjon med nye vinduer

Har du vinduer som er eldre enn 20 år, vil du kunne få en mer energieffektiv bolig hvis du bytter til mer moderne vinduer. Utviklingen de siste årene har gjort at nye 3-lagsvinduer holder tre ganger så mye bedre på varmen enn vinduer fra -60 og -70 tallet.

Mer energieffektive vinduer hjelper deg med å redusere varmetap og du får en mer komfortabel bolig med mindre trekk og mer stabil innetemperatur.

Dessuten kommer det snart et nytt EU-direktiv som vil tvinge oss til å energioppogradere boligene våre. Målet er at alle boliger i Norge skal ha den beste energimerkingen. Å starte med vinduene nå er derfor et lurt grep. 

 

Bytt vinduer og spar strøm

Når vinduene isolerer bedre, får du mindre behov for oppvarming og strømregningen blir lavere. Når strømprisene er slik som nå, vil du kunne regne hjem investeringen på vinduer på kortere tid enn før. Også sommerstid vil moderne vinduer i større grad regulere temperaturen slik at du ikke får overopphetede rom når sola står på store deler av dagen.

 

Natre vinduer

Foto: Natre

Flott utseende og enklere vedlikehold

Skifter du ut gamle vinduer, vil du samtidig oppgradere utseendet på boligen din. Moderne vinduer har gjerne et mer stilrent uttrykk, selv de med tradisjonelt design. Og skulle du ønske litt forandringer, vil du i dag kunne velge mellom alle mulige farger innvendig og utvendig, samt sprosser etter eget ønske.

«Vi selger mange sorte vinduer nå, men det har også vært populært å ha grå farge innvendig og hvitt ute» forteller Søvik i Tid Boliger.

Skal du ha to ulike farger, er du nødt til å ha aluminiumskledning utvendig. Og den løsningen gir deg flere fordeler. «Den ekstra beskyttelsen i aluminium utenpå trevinduene sikrer deg tilnærmet vedlikeholdsfrie vinduer. Folk er ikke interessert i å bruke tid på å skrape og male vinduene, så dette er et tilvalg vi anbefaler å gå for» forteller Søvik.

 

Trygt kjøp

Søvik har bruk Natres produkter i mange år, og opplever at vindusprodusenten har gode produkter, konkurransedyktige priser og leverer når de skal. «Jeg opplever god oppfølging fra salgskonsulenten min i Natre som jeg har en personlig kontakt med» forteller Søvik. «Kunderådgiveren er nøyaktig og rask, og når de i tillegg holder leveringstiden gjør det at prosjektene glir smidig».

Ikke minst er Natre kjent for utmerket service etter du har kjøpt vinduer og balkongdører med fysisk tilstedeværelse over hele landet. 

Natre vinduer

Foto: Natre

Ta kontakt med oss i Idéhus, og vi hjelper deg med videre planlegging