1. Hjem
  2. Idéhus Romerike

Om oss

 

Vi i Idéhus Romerike AS er tilknyttet Idéhus-kjeden, som er en innovativ husprodusent med et 50-talls ferdighus, tuftet på det beste i norsk håndverkertradisjon.

Per i dag består bedriften vår av 16 ansatte, hvor 3 av de er tømrerlærlinger.

Vi er en godkjent lærebedrift, godkjent mesterbedrift og vi har sentral godkjenning.

 

Vi holder til i nye og moderne lokaler på industrifeltet på Dal, Eidsvoll.

Vi bygger i hele Romerike og omegn, og er kjent for å levere det kunden ønsker til rett tid og til avtalt pris. I tillegg til boliger bygger vi hytter og garasjer, og vi utfører alle typer tilbygg og rehabilitering.

Alle hustypene våre kan tilpasses deg og din familie optimalt – vårt mål er å gi deg en kvalitetsbolig med god funksjonalitet tilpasset din smak og husets omgivelser. I tillegg har vi fokus på energiøkonomiske løsninger.

Skulle du ønske en hustype eller en boligløsning som ikke finnes i Idéhuskatalogen, tegner våre aktitekter huset slik du vil ha det. Eller vi bygger etter dine egne tegninger. Uansett blir huset bygget på stedet av dyktige håndverkere – vi benytter ikke prefabrikerte løsninger, fordi vi mener konvensjonelle byggemetoder gir større muligheter for skreddersydde løsninger og de små detaljene som gjør huset til noe spesielt.

 

Våre tjenester:

 

Bolig / hytte:

Vi bygger boligen for deg fra start til slutt. Enten du har funnet boligen i vår katalog eller tegnet den selv.

Garasje:

Du kan finne flere varianter av garasje i vår katalog. Vi bygger også etter dine ønsker.

Tilbygg / restaurering:

Vi gir deg gjerne et uforpliktende pristilbud på tilbygg / restaurering. Vi gjør alt fra å skifte vinduer til å bygge på huset.

 

Sentralt godkjent.png  Lærebedrift.png  Mestermerke.png

 

Boligmappa logo.png  Mitt anbud logo.png

 

Bilder av ansatte