1. Hjem
  2. Info
  3. Vi tilbyr

Vi tilbyr

Hus

Vi bygger hus av alle slag. Huskatalogen viser et bredt spekter av hus vi kan tilby, men den kan også brukes som et utgangspunkt eller idégrunnlag for dere som ser etter noe annet. Vi tegner eller tilpasser hus etter deres ønsker.

Hytter

Idéhus bygger også hytter for fjord og fjell i ulike stilarter. Hyttekatalogen vår viser et utvalg ferdig utarbeidede hytter, men også her tegner vi og tilpasser hytta til deres ønsker. Hyttene kan leveres som byggesett, råbyggmontert eller klar for maling.

Garasjer

Vi tilbyr garasjer av alle slag. Vi bygger solide hus for bilen og alt dere ønsker å ta vare på. Vi viser et utvalg i garasje-katalogen, men også her tilpasser vi garasjene etter deres behov, husets stil og til tomta. Mer om garasjer finner du under garasjer.

Snekkertjenester

Vi tar også små og store oppdrag innen rehabilitering, ombygging og tilbygg.

Arkitekttjenester

Hvis du ikke finner drømmeboligen blant våre husmodeller, så er forhandlerne behjelpelige med å formidle dine ønsker og behov til våre arkitekter.

Tomter og prosjekter

Våre forhandlere har ofte god oversikt over tomter og prosjekter i sitt distrikt og kan ha egne prosjekter for salg.

Tolke tegningene

 

Oppussing

Rehabilitering, ombygging og tilbygg

I Norge er vi vant til å eie og investere i vår egen bolig, og vi er flinke til å ta vare på våre hus. Det å pusse opp og oppgradere egen bolig sikrer at vi tar vare på verdien i boligen, samt forbedrer bokvalitet som inneklima, komfort og stil.

Noen er i stand til å gjøre mindre ting selv, men svært mange ønsker råd og hjelp til å utføre oppussingen. Alt fra tegnehjelp, søknader til utførende tømrerarbeid.

Idehus sine forhandlere har lang erfaring i dette ROT markedet, og kan hjelpe deg i alle faser i ditt prosjekt. Uavhengig om det er lite eller stort. De har tilgang til arkitekter og ingeniører, i tillegg til sin egen lange erfaring som kan sikre at ditt prosjekt blir vellykket.

Noen eksempler på hva vi kan hjelpe til med er: Skifte av vindu, ny bordkledning og etterisolering, nytt tak, påbygg/tilbygg, ny terrasse og m.m.. Det er bare å spørre.

 

Hva kan Idehus bistå deg med:

  • Befaring, og se på løsninger
  • Kostnadsoverslag
  • Skisser og tegninger
  • Søknad
  • Bygging
  • Koordinering andre fag som rørlegger, elektriker osv.

 

Fleksible løsninger

Vi er opptatt av å bygge solide hus som har løsninger som kundene ønsker seg.

Fleksibilitet

Med mer enn 40 års erfaring som husleverandør vet vi at kundene har ulik smak og forskjellige behov. Vi legger derfor stor vekt på å tegne hus som kan tilpasses og skreddersys etter kundens ønsker.

I årenes løp har vi tilegnet oss bred kunnskap om funksjonalitet og estetikk. Denne kompetansen bruker vi i vår produktutvikling, med fokus på husets utvendige og innvendige utforming.

Ulike behov krever ulike løsninger

Flere av våre hustyper kan bearbeides til å ha et annet uttrykk på fasaden. Eksteriøret skal passe både til den stilen dere ønsker og til omgivelsene.

De fleste har også klare oppfatninger om hvordan plan-løsningen i sin nye bolig skal være. Derfor legger vi vekt på gode tilpasningsmuligheter og alternative løsninger. Dere vet best hva dere ønsker.

Utfordre oss gjerne. Kvalitet og løsninger for enhver smak!